Hirdetés

Közös erővel próbálja lenyomni a Netflixet a Disney+, a Hulu és a Max, de mi mégsem örülhetünk



|

Egy nagy csomag mind felett, ez lenne a Netflix ellenszere? Mi nem fogjuk megtudni.

Hirdetés

Bár a Netflix rövidesen leáll az előfizetői számok közlésével, az eddigi eredményeik alapján egyértelmű, hogy messze a legnagyobb szereplők a streaming szektorban. Míg a többi szolgáltató komoly pénzügyi problémákkal küzd, addig a pirosaknak az évek során sikerült többnyire nyereségesnek maradniuk, mi több, előfizetőik száma is szépen növekszik.

A többi streamingszolgáltató tehát nagy bajban van, a folyamatos áremelések és megszorítások pedig sokszor csak átmeneti megoldásként szolgálnak a számok feltornázására. Ebből kifolyólag most újabb módszerrel próbálkozik három szolgáltató, akik egyesülésük révén vezetik be új előfizetési csomagjukat.

A Disney és a Warner Bros. Discovery kollaborációjának eredményeképp még idén elindul a közös, Disney+, Max (korábban HBO Max) és Hulu tartalmait tömörítő "három az egyben" csomag. Sajnos mindez csak a tengeren túlon, mi kimaradunk a nagy offenzívából.

Hirdetés

"Ez a partnerség az előfizetőket helyezi előtérbe, hozzáférést biztosítva a blockbuster filmekhez, az eredeti programokhoz, valamint a streamingpiacon ma népszerű márkák és szórakoztató műsorok széles választékához."

- fogalmazott Joe Earley, a Disney Entertainment fogyasztói üzletágának elnöke.

Az indulás pontos időpontja nem ismert, illetve az árakról sem tudni, viszont az már biztos, hogy egy reklámmentes és egy hirdetésalapú verzió is elérhető lesz. A csomag az Egyesült Államokban kerül bevezetésre, elsődleges célja pedig a Netflixhez történő felzárkózás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.